Mijn diensten

Een opgeruimd huis

Opruimen valt niet altijd mee. Omdat het simpelweg teveel geworden is, weet je niet waar te beginnen. Omdat je het moeilijk vindt om dingen weg te gooien. Omdat je vastloopt en het overzicht verliest.
Ik help je graag! Ik ga samen met jou aan de slag. Jij beslist wat je wilt bewaren en jij beslist wat er met overtollige spullen gaat gebeuren. Samen bedenken we wat voor jou logische en fijne plekken zijn om spullen te bewaren.

We gaan samen concreet aan het werk en daardoor zie je al snel resultaat. Dit stimuleert om verder te gaan. Ook leer je hoe je het in de toekomst zelf kunt doen. Zo is je huis niet alleen opgeruimd, maar blijft het ook opgeruimd. Je krijgt inzicht in wat voor jou echt belangrijk, waardevol of nuttig is. Je neemt sneller beslissingen en hebt minder last van keuzestress. Je koopt geen spullen meer die je nog hebt, omdat je ze weer kan vinden. Je geeft spullen waar je niet blij van wordt, een tweede leven bij iemand die ze waardeert, een bekende of via bijvoorbeeld de kringloopwinkel. Het inschakelen van een opruimcoach is dus duurzaam, een investering in je huis én in jezelf en de toekomst.

Grip op administratie

Administratie is niet echt je hobby. De post en papieren stapelen zich op en liggen verspreid in je huis. Je bewaart van alles, eigenlijk teveel en op onlogische plekken. Je kunt een bon of garantiebewijs niet altijd terugvinden. Misschien dat je weleens een rekening vergeet te betalen. Hoe krijg je overzicht?

We gaan samen aan de slag om jouw administratie te ordenen. We gaan samen door je papieren. Jij beslist over wat je wilt bewaren en wat weg kan. Na het ordenen weet je voortaan waar je je papieren moet laten en je vindt ze voortaan snel weer terug. Je leert het bij te houden, zodat je tijd wint, boetes voorkomt en de hoeveelheid papieren en documenten vermindert. Je bespaart energie, ervaart minder stress en het zorgt voor rust.

Scroll naar boven