Wie ben ik?

Mijn naam is Natascha Donkers en ik woon samen met Boudewijn en onze 2 zonen in het gezellige Druten. Ik heb een opgeruimd karakter, ik ben praktisch, communicatief sterk en ik hou van gezelligheid. Genieten van het leven, zonder overbodige ballast! Ik ben een aanpakker en een mensenmens.

De afgelopen 20 jaar heb ik als leidinggevende bij grote klantgerichte dienstverlenende organisaties gewerkt. Ik heb het roer omgegooid in 2022. Ik wil meer impact maken, toegevoegde waarde bieden, direct zichtbare resultaten bereiken en ik werk graag met mensen. Concreet en persoonlijk, heel simpel eigenlijk.

Ik heb de opleiding Professional Organizer voor Particulieren gevolgd, webinars gevolgd en veel boeken gelezen over opruimen en organiseren van spullen en administratie. Tegelijkertijd ben ik praktisch aan de slag gegaan om mensen te helpen bij het opruimen. Samen hebben we onder andere kledingkasten, zolders, woonkamers en de administratie aangepakt. Aansluitend volgden de ritjes naar de kringloopwinkels om spullen een tweede leven te geven en hebben we veel spullen te koop gezet.

Hoe is het bij mij thuis?

  • Spullen die we hebben, gebruiken we.
  • Spullen die we niet (meer) gebruiken, gaat het huis uit.
  • Post wordt geopend en wat weg kan, gaat direct de papierbak in.
  • Er staan geen dozen op zolder waarvan we eigenlijk niet weten wat er in zit.
  • Te kleine kinderkleding gaat naar gezinnen die het goed kunnen gebruiken.
  • Verkoopbare spullen gaan op marktplaats, verkoop- of weggeefgroepen op Facebook. De kringloop krijgt spullen die goed zijn, maar bij ons niet meer gebruikt worden. Duurzaam en het levert soms ook nog wat op. Hierdoor ontstaat er rust in ons huis en in mijn hoofd.

Ik ga graag samen met je aan de slag als jij hulp kunt gebruiken bij het opruimen van spullen of het organiseren van je administratie. Als we eenmaal bezig zijn, ga jij het vast ook leuk vinden en het resultaat is zo waardevol! Rust in je huis en rust in je hoofd.

Reviews

Hieronder staan enkele quotes van mijn klanten naar aanleiding van hun ervaring met mijn werkzaamheden

“Een klus die ik zolang had uitgesteld werd grondig aangepakt. Mijn garderobe kast is met behulp van Natascha omgetoverd tot een geordende kast waar zomer, winter en beddengoed gelabeld en wel strak ligt. Super blij met deze professionele aanpak en nu aan mij om het ook zo te houden”
Elma, Geldermalsen

“Natascha heeft mij 2x geholpen met het organiseren en opruimen van mijn spullen op zolder. Ik zag er tegenop, maar dat was niet nodig. Met haar professionele en empathisch houding kwam snel het overzicht terug. Er is veel opgeruimd, en de zolder is nu overzichtelijk ingedeeld. Natascha is rustig, maar wel een doorpakker!”
Maaike, Druten

Scroll naar boven